Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Парижі відбулась прем҆ єра нового Mercedes B-Class

Слідом за новим поколінням хетчбека під назвою A-Class, німці презентували компактний вен MPV, який отримав платформу від родича та схожу архітектуру передньої панелі приладів. Натхнений успіхом хетчбека новий B-Class має більш прагматичну зовнішність та орієнтований на більш консервативних клієнтів марки. Головними конкурентами для новачка як і раніше виступатимуть VW Golf Plus та BMW 2 Series Active Tourer.

За рахунок збільшення довжини колісної бази від A-Class, новий вен виявився значно просторіший всередині та пропонує більший комфорт для пасажирів під час їзди. Задній ряд сидінь має окремі регулювання довжини крісел та спинки, що дозволяє налаштовувати місця відповідно до побажань пасажирів. Транформація багажного відсіка теж вражає, адже об҆ єм корисного простору може варіюватися з 455 до 705 літрів в звичайному положенні, і до 1540 літрів у разі складання задніх спинок сидіння. На відміну від конкурентів, нове покоління Mercedes B-Class орієнтоване виключно на преміум сегмент і це можна помітити дивлячись на базове оснащення новачка.

Інтер҆ єр B-Class дуже схожий на той що ми вже бачили на хетчбеку, але є і відмінності. Тут так само встановлено інформаційно-розважальну систему MBUX до складу якої входить планшет витягнутий вздовж торпедо. В топовому виконання діагональ цих моніторів сягає 10,25 дюйма. Якість матеріалів оздоблення не викликає жодних сумнівів що ми маємо справу з розкішним автомобілем. Незважаючи на складну архітектуру панелі приладів, до ергономіки робочого місця водія претензій майже не має.

На першому етапі виробництва нового B-Class будуть доступні п҆ ять варіантів двигунів – два бензинових та три дизеля. Початкова версія B 180 матиме 1,3-літровий силовий агрегат на 134 к.с. та 200 Нм крутного моменту. Форсований до 161 к.с. цей мотор в модифікації В 200 акумулюватиме вже 250 Нм. Бензиновий двигун вирізняється непоганою економічністю, адже середня витрата пального складатиме не більше 6 літрів на кожні 100 км пробігу.

Дизельний мотор об҆ ємом 1,5 літри розвиває 115 к.с., а 2-літровий в залежності від рівня форсування 150 або 190 к.с. На потужних версіях вена можна замовити повний привід, при цьому задня підвіска буде багатоважільною. Сучасні силові агрегати комплектуються автоматичними коробками перемикання швидкостей з подвійним щепленням. За доплату клієнти зможуть отримати такі цікаві пакети виконання як Sport та AMG Line. Орієнтовна вартість базового Mercedes B-Class у Європі не перевищить 25 тисяч євро…

15.10.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Парижі відбулась прем҆ єра нового Mercedes B-Class

Політика конфіденційності